HVEM ER VI?

VIPAS 

Vipas er et firma som har spesialisert seg på bemanning/ drift innen bygge bransjen, primært på betong og tømmer. Vi har innen begge disse fagområdene flere fastansatte med garanti lønn mellom oppdrag, i tillegg til midlertidige ansatte. Siden vi er så spesialiserte innen disse fagområde, kjenner vi våre ansatte sin kompetanse bedre enn mange av våre konkurrenter. Vipas skal i sammen med dere finne de beste bemanningsløsninger på god forsvarlig drift, samtidig som vi har fokus på HMS. Vår spesialisering gjør at flere av våre samarbeidspartnere trekker oss inn i en tidlig fase på prosjektene, hvor vi går igjennom hva vi har tilgjengelig av ressurser.


 1. april 2016 etablerte vi kontor i Hunsfos Næringspark. Vårt mål var å bli en foretrukket aktør i Landsdelen innen bemanning til Bygg/anlegg og Industri. Vår styrke er koordinering og ressursstyring av mannskaper i samarbeid med kunde. Vi er nå et team på 8 personer som bemanner opp en driftssentral i Vennesla. Teamet har bred kompetanse og lang erfaring fra bransjen. Vi er i tillegg en del av Personal Partner Gruppen og har derfor 6 avdelinger med 13 ansatte fordelt rundt i Norge. Dette gjør oss ressurssterke og kapable til å ta større oppdrag.
TILLIT

Vi ønsker å skape tillit med våre kunder og ansatte som jobber for oss. Vi er ærlige og vil ha en åpen dialog der vi holder løfter som er gitt. Vi satser på langsiktig kundeforhold med fornøyde mennesker. 

KVALITET

Det skal være kvalitet i alt vi foretar oss. Vi er en profesjonell bedrift der vi levere den beste kundeservicen på markedet. Vi jobber tett med kundene for å forstå bemanningsbehovet til bedriften eller prosjektet. 

TRIVSEL

Vi er opptatt av trivsel i det arbeidet vi gjør. Både våre ansatte, kunder og medarbeidere skal føle seg trygge og profesjonelle. Vi snakker mange forskjellige språk og skaper en trygghet ved å representerer flere land. 

ANSATTE

Vi er nå et team på 8 personer som bemanner opp en driftssentral i Vennesla. 

Teamet har bred kompetanse og lang erfaring fra Bransjen. 

Dag Nesland

Daglig leder og Senior Rådgiver


Telefon: +47 952 56 786

Mail: dag@vipas.no


15 års erfaring fra bransjen og solid erfaring innen Ledelse og HR fra tidligere arbeidsforhold.


Helmut Wachendorf

Driftssjef 


Telefon: +47 905 24 778

Mail: helmut@vipas.no


15 års erfaring fra bransjen i forskjellige selskap, og ellers solid erfaring fra drift og salg.


Monica K. Røraas

Bemanningsrådgiver og driftstøtte


Telefon: +47 958 81 275

Mail: monica@vipas.no


4 års erfaring fra bransjen

14 års erfaring som teknisk administrativ medarbeider innen VVS/EL og oljerelatert industri. 

Christian Næss

Drift og Salg


Telefon: +47 979 88 242

Mail: christian@vipas.no


Erfaring fra industri og salg.  
Elisabeth Baardsen

Personalkonsulent og Medierådgiver


Telefon: +47 994 67 101

Mail: elisabeth@vipas.no


Erfaring fra mediebransjen, salg og kundebehandling. Marianne Glastad

Rekrutterer 


Telefon: +47 920 64 950

Mail: marianne@vipas.no


Erfaring fra oljerelatert industri salg/kundeservice.Marek Hupcej

Rekrutterer


Telefon: +47 468 65 869

Mail: marek@vipas.no


Erfaring fra salg og kundebehandling. 
Kristine Jortveit

Kontormedarbeider


Telefon: +47 930 27 974

Mail: kristine@vipas.no


Erfaring fra kontor/ administrasjon
NHO-medlemskap gir deg trygghet som arbeidsgiver og ansatt. Du får tilgang til økonomiske fordeler, advokathjelp, rådgiving, forsikring, pensjonsordning, kurs og arrangementer. Næringslivets Hovedorganisasjon er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Samtidig har du også reell påvirkningsmulighet i viktige beslutningsprosesser.


Vipas er revidert arbeidsgiver! Målet for bemanningsbedriften er å være en best mulig arbeidsgiver og være en kvalitetsleverandør av personell til sine kunder. En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Denne revisjonen skjer hvert andre år.  

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandør-informasjon. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.

SPØRSMÅL?

Telefon: +47 381 57 970

Mail: post@vipas.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!

SPØRSMÅL?

Telefon: +47 381 57 970

Mail: post@vipas.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!